Ignorer et passer au contenu
Easyplants KunstplantenEasyplants Kunstplanten
0
De beste kunstplanten voor op kantoor en werkruimtes

De beste kunstplanten voor op kantoor en werkruimtes

Creëer een groene oase op de werkplek

Kantoren en werkruimtes zijn tegenwoordig niet alleen plekken om te werken; ze moeten ook rust en inspiratie bieden om productiviteit te verhogen en stress te verminderen. Onderhoudsvrije kunstplanten spelen hierin een belangrijke rol. Niet van echt te onderscheiden, voegen ze een vleugje natuur toe zonder het gedoe van onderhoud. Of je nu een grote open ruimte hebt of een klein kantoor, nep planten brengen direct een groene en rustgevende sfeer .

Waarom kunstplanten op kantoor?

  • Verhoogde productiviteit: uit verschillende onderzoeken blijkt dat groen in de werkomgeving de concentratie stimuleert en een positief effect heeft op het welzijn van medewerkers.
  • Onderhoudsvriendelijk: geen water of zonlicht nodig, altijd in perfecte staat.
  • Natuurlijke uitstraling: kunstplanten brengen een natuurlijke sfeer naar binnen, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.
  • Altijd in bloei: in tegenstelling tot echte planten verliezen ze geen bladeren en blijven ze het hele jaar door in bloei.
  • Geschikt voor elke omgeving: nepplanten passen perfect in elke omgeving.

Zorg voor een blijvend groene uitstraling in je kantoor. Bekijk ons assortiment kunstplanten voor elke ruimte!

Kunstbomen voor grote ruimtes

Voor grotere werkruimtes, zoals lobby's of open werkplekken, zijn kunstbomen zoals de kunst Bananenplant of kunst olijfboom een ideale keuze. Deze kunstbomen zorgen niet alleen voor een natuurlijk accent, maar helpen ook om werkplekken van elkaar te scheiden. Een goed geplaatste kunstboom vult lege hoeken op zonder het licht te blokkeren, wat bijdraagt aan een open en luchtig kantoor.

Kleine kunstplanten voor bureaus

Persoonlijke werkplekken of bureaus komen tot leve met kleinere kunstplanten zoals een kunstplant aloe vera of een kunst vetplant. Deze compacte nepplanten voegen een frisse touch toe zonder te veel ruimte in te nemen, waardoor ze perfect passen in moderne, strak ontworpen interieurs en verhogen de productiviteit door een rustgevende omgeving te creëren.

Kunstbloemen voor een vleugje kleur

Naast groene kunstplanten kunnen kleurrijke kunstbloemen, zoals kunsthortensia’s of kunstrozen, een goede manier zijn om wat levendigheid toe te voegen aan vergaderruimtes of ontvangstruimtes. Met hun levendige kleuren bieden ze een mooie welkom en creëren ze een warme sfeer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking of vervaging.

Kunstplanten voor donkere ruimtes

Heb je te maken met ruimtes zonder natuurlijk licht? Kunstplanten van Easyplants zijn de perfecte oplossing voor donkere vergaderruimtes of hoekjes waar weinig tot geen licht komt. Deze kunst planten behouden hun frisheid, zelfs op de minst zonnige plekken, waardoor je de natuur naar binnen haalt, ook in moeilijk verlichte ruimtes. 

Kunstplanten voor ontspanningsruimtes

Veel kantoren hebben tegenwoordig ontspanningsruimtes of informele vergaderruimtes. Hier kunnen grote kunstplanten zoals de kunstplant Strelitzia of een kunstpalm een kalmerend effect hebben. Ze creëren een tropische, uitnodigende sfeer die perfect is voor een pauze of creatieve sessies, zonder dat er onderhoud nodig is.

Andere toepassingen van kunstplanten op kantoor

De mogelijkheden met kunstplanten van Easyplants zijn eindeloos. Kleine kunstplanten zijn ideaal voor bureaus, vensterbanken of kasten, terwijl grotere kunstplanten als roomdividers kunnen dienen om werkplekken van elkaar te scheiden. Denk ook aan een kunstplantenwand bij de ingang van je kantoor, misschien zelfs met het logo erin verwerkt. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar laat ook meteen een duurzame en stijlvolle indruk achter.

Een kantoor dat natuur ademt

Kunstplanten, zoals die van Easyplants, zijn de ideale oplossing om je werkplek nieuw leven in te blazen. Of je nu kiest voor grote kunstbomen, compacte kunst vetplanten of kleurrijke kunstbloemen, ze geven sfeer, stijl en natuurlijke uitstraling aan elke ruimte. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en blijven jarenlang mooi, zonder dat je hoeft na te denken over water, licht of verzorging.

Haal de natuur naar binnen met Easyplants en ontdek hier welke kunstplanten jouw kantoor kunnen transformeren! 

Kunstplanten projectbeplanting 

Wil jij ook graag een groen kantoor met kunstplanten, maar heb je geen idee hoe je dit zelf moet aanpakken? Wij denken graag met je mee en toveren jouw kantoor om tot een prachtige groene oase. Neem direct contact op!

 

Panier

Votre carte est actuellement vide.

Commencer à magasiner